Kitap Kulübü ve American Beauty Psikolojik Film Okuması Etkinlikleri

Haziran 7, 2012

Zumbara’da en çok sevdiğimiz şeylerden biri iş birlikleri. Bu yüzden zumbara.com’a bir dernek veya bir topluluk üye olduğunda ve ihtiyaç ve yapabileceklerini paylaştığında heyecanlanıyoruz. Hatta topluluğun buna dair olumlu tepkisini gördükçe paylaşım kültürüne hep birlikte ne kadar çok sahip çıktığımızı görmüş oluyoruz tekrar.

Yani size yine iyi haberlerimiz var. Aramıza ‘İstanbul Film Akademi’si katıldı bugün. Hem de 2 tane topluluğa sunmak istediği yaratıcı servisle.

İlki her ay tekrarlanması planlanan Kitap Kulübü. İstanbul Film Akademisi kurucusu Veysi Sala’nın bizlere önerisi şu. Her ay belirli bir gün bir araya gelelim. Aramızda bir yazar konuğumuz da olsun. Yazarın önceden seçtiği kitabı 1 ay boyunca okuyalım ve buluşma günümüzde o ayki yazar konuğumuzla kitap üzerine söyleşi yapalım. Harika bir fikir değil mi sizce de? 🙂

İlk buluşmada konuğumuz psikolog yazar  Şule Öncü. Kendisinin yazdığı ZAAF kitabını 26 Haziran’a kadar okuyup İstanbul Film Akademisinin Nişantaşında bulunan merkezinde kendisi ile kitabı ve yazarlık serüveni hakkında sohbet edeceğiz. Bu etkinliğe katılım 20 kişi ile sınırlı. Yani gelmek istiyorsanız bir an önce Facebook’ta yarattığımız etkinlikten katılımınızı bildirebilir veya info@zumbara.com adresine bir e-posta yollayabilirsiniz. Sohbetin keyfini arttırmak için kitabı öncesinden okumayı ihmal etmeyin.

Diğer bir etkinlik ise American Beauty (Amerikan Güzeli) filminin detaylarını merak edenler için. İstanbul Film Akademisinde yine Şule Öncü‘nün katılımıyla 13 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşecek American Beauty Psikolojik Film Okuması etkinliğine Zumbara topluluğundan bir kişi 1 saat karşılığında katılabilecek. Peki bu şanslı kişiyi nasıl seçiyoruz? American Beauty filminin en önemli cümlelerinden biri
olan “Never underestimate the power of denial. (İnkarın gücünü asla hafife alma)” cümlesini filmdeki hangi karakter dile getirmiştir sorusunu ilk bilen kişi kazanıyor 🙂 Vakit geçirmeden cevaplarınızı bekliyoruz!

Kitap Kulübü Etkinliği:

Tarih: 26 Haziran, 19.30-22.30

Mekan: İstanbul Film Akademisi, Valikonağı Cad. Şair Nigar sk. No:8 K:2 Nişantaşı

American Beauty Psikolojik Film Okuması

Tarih: 13 Haziran Çarşamba, 19.30-22.30

Mekan: İstanbul Film Akademisi, Valikonağı Cad. Şair Nigar sk. No:8 K:2 Nişantaşı

4 Responses to “Kitap Kulübü ve American Beauty Psikolojik Film Okuması Etkinlikleri”


  1. buraya mı yazıoruz cevabı? Ricky Fitts..

    • aysegulguzel Says:

      Harika Ceren 🙂 Tebrikler !
      13 Haziran Çarşamba günü American Beauty Psikolojik Film Okuması Etkinliklerine katılma hakkı kazandın. Ücreti sana özel olarak 1 saat 🙂 Yapman gereken zumbara.com’da İstanbul Film Akademisi hesabına girerek, profilinde bulunun American Beauty ile ilgili servise teklifte bulunman gerekmekte. Sonrasında da Nişantaşında bulunan etkinliğe katılıp, keyifli bir akşam geçirebilirsin 🙂
      Nasıl geçtiğinden bizi de haberdar edersen süper olur!
      Sevgiler,


  2. Wes Bentley’in canlandırdığı “Ricky Fitts”.

    Belki 2.yi de alırsınız =) hem Ceren hanımın mailler düşmeden saatler önce cevaplaması da hoş. Belki de sitenin zaman ayarında bir karışıklık vardır bilemedim.

    • aysegulguzel Says:

      İsmet selamlar, Katılımın için teşekkürler. Bir daha ki sefere diyelim. Bu etkinliğe Ceren Gümüş gitme şansı kazandı. Bahsettiğin sorunda galiba wordpress’in zamana ayarından kaynaklanıyor.

      Sevgiler,


Yorum bırakın